Nou la ERKADO

Caracterul întunecat al ușii – creați o atmosferă interioară unică cu ușile ERKADO

Pentru mulți, negrul este un sinonim de lux, eleganță și frumusețe atemporală. Nu e de mirare că negrul este o inspirație constantă pentru designeri și arhitecți de interior. Unul dintre cele mai interesante moduri de a folosi această culoare este … ușa! Împreună cu marca ERKADO, am verificat cum putem amenaja un interior la modă, folosind uși negre și elemente decorative individuale ale ușilor în această culoare.

Ușile negre ca ornament al interioarelor moderne
Adevărul este că negrul poate fi folosit în multe feluri și vom obține de fiecare dată un efect interesant și la modă. Marea putere a negrului este evidențiată de faptul că poate fi combinat cu toate culorile și poate crea o compoziție care să satisfacă gusturile noastre estetice. Să ne uităm la seturi la modă și eficiente, cum ar fi negru și auriu, negru și argintiu, sau alb și negru atemporal!

Interesant este că nu trebuie să folosim excesul de negru pentru a aduce o atmosferă la modă și elegantă în interiorul nostru – cheia este moderarea și armonia. Acesta este motivul pentru care ușile cu elemente negre sunt o alegere excelentă.

De exemplu, dacă dorim să subliniem caracterul brut, industrial al mansardei noastre, alegeți o ușă din furnir ST CPL negru de la ERKADO. Acest tip de ușă nu numai că arată impresionant, dar face și mai ușor de păstrat curățarea – a fost echipat cu un strat anti-degete, care reduce murdăria și urmele de amprente.

Dacă vrei să ne „ajustăm” ușile negre și să le adăugăm un stil și o eleganță atemporale demne de modelele art deco, alege doar accesorii aurii. Marele avantaj al ușilor ERKADO este capacitatea de a regla elementele decorative individuale la gusturile și nevoile noastre personale.

Pentru a realiza o amenajare coerentă a ușilor în interior, specialiștii ERKADO au dezvoltat o serie de soluții în mai multe versiuni color. Putem personaliza în mod liber ușa, alegând diferite versiuni de culoare ale ușii în sine și elemente precum rame, plinte sau panouri decorative impresionante ERKADO.

Un alt element structural remarcabil care crește valoarea estetică a ușii și subliniază caracterul unic al interiorului este sticla negru VSG oferită de ERKADO. Nu fără motiv această soluție inovatoare este numită „sticlă de siguranță”: geamurile netede de pe ambele părți sunt lipite împreună cu o bandă specială care previne stropirea ascuțitelor în caz de deteriorare a sticlei.

Ce se întâmplă cu ușa neagră? Elemente decorative la modă

Atunci când alegeți o ușă pentru apartamentul dvs., merită să vă amintiți că nu este doar o cercevea și un mâner, ci și accesorii, balamale și, în cazul ușilor glisante, de asemenea, un sistem de ghidare. Toate aceste elemente contribuie la aspectul și stilul ușii. Deci, este bine să ne gândim cu atenție la modul în care dorim să arate ușa în interiorul nostru și să decidem asupra unui model specific în etapa de proiectare.

Cum să subliniezi caracterul interiorului și să îi adaugi eleganță și stil cu ușile? O idee bună va fi să alegeți fitinguri negre, mânere, balamale și sticlă neagră care pot fi găsite în oferta ERKADO. De exemplu, într-o ușă albă putem combina elemente negre prin contrast, creând o compoziție interesantă. Inlay-urile negre ERKADO alergând de-a lungul sau peste ușa albă și balamalele discrete negre nu vor copleși ușa și nu vor perturba armonia din interior.

În cazul ușilor rabatate ERKADO, producătorul oferă posibilitatea de a folosi huse subtile de balamale în mai multe variante de culoare, datorită cărora vom putea alege huse negre elegante pentru a ascunde balamalele fără probleme.

Modelul de ușă GRAF de la ERKADO din sticlă securizată va fi perfect pentru mansarde și apartamente moderne. Caracterul industrial al interiorului va fi, de asemenea, subliniat de fitingurile negre elegante.

De asemenea, merită menționată o soluție interesantă care a fost introdusă recent de marca ERKADO la ușile sale. Vorbesc despre mânerul antibacterian RUMBA. Mânerul (disponibil și în negru) a fost acoperit cu ioni de argint care ajută la combaterea bacteriilor care se așează pe suprafața sa. Aceasta este o veste minunată pentru persoanele cărora le pasă de curățenie și igienă maximă în apartament. Această soluție va funcționa perfect și în birouri și clădiri publice.

Mai multe despre ușile ERKADO pe site www.erkadoor.md

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *